واکنش ظریف به حواشی حضورش در دولت: اگر قرار بود جا بزنیم در این ۴۰ سال اتفاق رخ می‌داد سپاه از مین‌های دریایی جدید رونمایی کرد + فیلم پزشکیان بخش اول بودجه سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد مرحله دوم رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ آغاز می‌شود مدیرکل سیاسی وزارت کشور: تجمعات اخیر در تهران غیرقانونی برگزار شد تمدید طرح به‌روز رسانی اطلاعات هویتی اتباع افغانستانی و عراقی وزیر کشور: یک میلیون اتباع غیر مجاز اخراج شدند ولی داداشی: تکلیف تعطیلات آخر هفته در صحن مجلس مشخص می‌شود / تعطیلی شنبه‌ها منتفی نشده معاون هماهنگ‌کننده سپاه: قادر به پرتاب موشک با هر نوع بردی که نظام اراده کند هستیم توضیحات فرمانداری مشهد در خصوص بازداشت مهدی نصیری مهدی نصیری ⁩در آرامگاه فردوسی بازداشت شد نماینده مجلس: پذیرش تمام شرایط FATF امکان‌پذیر نیست موشک کروز قدر ۳۸۰ رونمایی شد ابلاغ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور به رئیس‌جمهور پزشکیان: امروز بیش از پیش نیاز داریم کنار هم باشیم

ماجرای واریز پول به مجری «من و تو» در پرونده سایپا چه بود؟

حسینی، نماینده دادستان در دادگاه امروز فساد خودروسازی سایپا از نقش مجری شبکه من و تو در این پرونده پرده برداشت که با سکوت جالب توجه رسانه های ضدانقلاب همراه شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 22
کد خبر: ۲۳۰۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ صبح امروز، دادگاه رسیدگی به اتهامات مسئولان سابق سایپا و مرتبطان این پرونده به ریاست قاضی زرگر برگزار گردید.

 

بر اساس کیفرخواست قرائت شده، این پرونده ۲۶ متهم دارد که اتهامات آنان «ثبت سفارش‌های صوری و غیر واقعی و انجام معاملات ارزی در سطح کلان»، «اخلال در نظام توزیع مایحتاج عمومی از طریق تحصیل ۱۶۷ هزار و ۸۳۴ دستگاه خودرو با انحصار و بهره‌مندی از رانت»، «اخلال در نظام اقتصادی از طریق فعالیت شرکت هرمی به مبلغ ۲۶۳ میلیارد ریال» و «پولشویی به میزان سه هزار و دویست میلیارد تومان با ۲۶۰ حساب بانکی» می باشد.


اما نکته جالب توجه در کیفرخواست قرائت شده توسط حسینی، نماینده دادستان، نقش یکی از مجریان شبکه ضدانقلاب «من و تو» در این پرونده می باشد.

 

حسینی در دادگاه اظهار داشت: بر اساس کیفرخواست پرونده جای تامل دارد از حساب‌های وحید بهزادی و نجوا لاشیدایی[متهمان ردیف اول و دوم پرونده] در شرکت شهاب پارس بالغ بر ۱۸ میلیارد تومان به حساب خانمی واریز شده که بنا بر تحقیقات به عمل آمده این خانم مجری شبکه ضد انقلاب «من و تو» و مجری «مرجان‌ تی‌وی» بوده که در سال ۹۴ از کشور خارج شده است.

 

نکته جالب توجه آنجاست که فساد این مجری «من و تو» در پرونده خودروسازی سایپا با سکوت کامل رسانه های ضدانقلاب همچون بی بی سی،صدای آمریکا، ایران اینترنشنال، دویچه وله، ایران وایر و ... می باشد.

 

لازم به ذکر است که این رفتار رسانه های ضدانقلاب مسبوق به سابقه بوده است. این رسانه ها در پرونده فساد در پتروشیمی هیچ اشاره ای به نسبت مرجان شیخ الاسلامی، از متهمان این پرونده با مهدی خلجی، از فعالان ضدانقلاب نکردند.

 

با این وجود مجریان و خبرنگاران شبکه من و تو که در برنامه های این شبکه، خود را حامی مردم(!) می خوانند نسبت به غارت اموال بیت المال توسط همکار خود سکوت اختیار کرده اند تا جایی که برخی از کاربران فضای مجازی این افراد را به چالش راستی آزمایی دعوت کرده اند.

 

 

منبع: جام نیوز

ارسال نظر